Ce facem in weekend ?


Nu stiu altii cum sunt – ca sa-l parafrazez pe Creanga – dar eu, una, incep sa ma gandesc inca de joi seara ce-o sa fac in weekend. Saptamana trecuta mi-am luat o teapa de zile mari c-a plouat si toate planurile mele s-au dus pe apa sambetei, am stat in casa si m-am uitat la niste filme noi.

Azi vad ca-i soare, asa ca nu cred ca ma mai impiedica nimic sa dau o tura cu bicicleta prin parc – combin utilul cu placutul, ca dupa atata stat in casa de frica „minunatiei” care-a lovit planeta s-au adunat niste kilograme…pe ici pe colo prin partile esentiale 😀 Dupa bicicleta cred ca dau o fuga la hypermarket sa-mi iau niste aluat de pizza ca am asa un feeling ca va urma o seara de filme si mancare nesanatoasa…o data pe saptamana se accepta..si-am fost cu  bicicleta, nu? 😀 😀

Dilema e alta. Ce fac maine? Adica stiti voi…sambata, program administrativ, vasele pe care le-ai pitit ba in cuptor, ba mai dosite pe dupa vreun suport de ceva, aspiratorul, masina de spalat…tehnologie, tehnologie, dar tot trebuie sa le bagi in priza si sa le-arati cam ce-ai vrea sa faca 😀 Asa ca trebuie sa aleg intre program adminstrativ – cum ziceam mai sus – si sa-mi iau lumea-n cap, sa ma urc in masina si sa plec undeva, pe langa Orsova, la Cazanele Dunarii…o zona care-mi place enorm..

Mno…pana maine mai am timp sa ma gandesc…azi rezolv cu bicicleta si pizza 😀 Si-ascult muzica 🙂


Like it? Share with your friends!

Care este reactia ta?

Confuz Confuz
0
Confuz
nasol nasol
0
nasol
dragut dragut
0
dragut
lol lol
0
lol
wow wow
0
wow
love love
0
love
darkangel

Membru nou

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Choose A Format
Sondaj
Adauga un sondaj si vezi ce parere au si ceilalti
Poveste
Adauga un articol sa aflam povestea ta
Lista
Liste clasice de articole
Lista deschisa
Trimiteți-vă propriul articol și votați-l pe cel mai bun
Clasament de liste
Voteaza sus sau jos pentru a decide cel mai bun articol din listă
Imagine
Foto sau GIF - O poza cat 1000 de cuvinte
%d blogeri au apreciat: