Filme noi in 2020


Pentru cinefilii de toate varstele 2020 se anunta a fi un an cu multe filme noi care ar putea sa va capteze atentia. Dintre toate filmele noi, aparute in acest an am ales cateva care mie mi-au placut mult:

1. Think like a dog – Gandeste ca un caine – este o poveste frumoasa dintre un baietel si cainele lui, un film care ne reaminteste- daca am uitat cumva – de frumusetea copilariei si aventurile impreuna cu cel mai bun prieten al omului – cainele.

2. The Invisible Man -Omul Invizibil – este un film horror inspirat de romanul lui H.G.Wells adaptat vremurilor moderne. Scenariul spune povestea unei femei care decide sa fuga din casa iubitului abuziv si sa caute adapost la un prieten politist. Lucrurile se complica atunci cand, desi ziarele scriu ca iubitul ei a murit, femeia incepe sa se simta urmarita chiar si in casa.

3.  Dangerous Lies – Minciuni periculoase – este o poveste de viata a undei tinere care se angajeaza sa fie asistenta personala a unui barbat in varsta. Cand moare, acesta ii lasa toata averea lui. De aici totul devine complicat si plin de suspans.


Like it? Share with your friends!

Care este reactia ta?

Confuz Confuz
0
Confuz
nasol nasol
0
nasol
dragut dragut
0
dragut
lol lol
0
lol
wow wow
0
wow
love love
0
love
Dorel

Membru nou

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Choose A Format
Sondaj
Adauga un sondaj si vezi ce parere au si ceilalti
Poveste
Adauga un articol sa aflam povestea ta
Lista
Liste clasice de articole
Lista deschisa
Trimiteți-vă propriul articol și votați-l pe cel mai bun
Clasament de liste
Voteaza sus sau jos pentru a decide cel mai bun articol din listă
Imagine
Foto sau GIF - O poza cat 1000 de cuvinte
%d blogeri au apreciat: