h1>Termene și condiții

atipica.blog, la adresa https://atipica.ro, este un blog personal scris de mine, Daniela Gheorghe, și care abordează diverse subiecte precum tehnologie, turism, recomandări de localuri, retete, stiri diverse, filme și altele; cu alte cuvinte, subiecte despre care îmi place să scriu, indiferent de tematica lor, și pentru care sper să găsesc oameni cărora le place să citească despre ele.

Site-ul atipica.blog poate fi accesat gratuit de orice persoană. Suntem o comunitate in crestere și oricine este binevenit să citească , să comenteze articolele publicate si chiar sa posteze un articol. Singura condiție este respectarea câtorva reguli de bun simț: fără înjurături, fără rasism, fără atacuri la persoană, fără mișto-uri ieftine și răutăți de pomană și altele. Doar pentru că avem câte un monitor în față nu înseamnă că nu putem purta un dialog ca între oameni maturi.

Îmi rezerv dreptul de a șterge sau cenzura orice comentariu/articol care nu respectă astfel de reguli, după propria voință, pentru a păstra dialogul la un nivel decent pentru întreaga comunitate. Treaba asta se întâmplă destul de rar, nu cred că moderez mai mult de 10-20 de comentarii pe an.

Imi rezerv toate drepturile asupra articolelor publicate pe acest domeniu de internet, cu excepția articolelor sau fotografiilor ce sunt deținute de alte persoane sau publicați. Este interzisă copierea lor integrală, iar dacă utilizați în alte site-uri fotografii sau paragrafe din articolele site-ului, includeți un link către articol.

Cam asta este tot. Citiți și Politica de confidențialitate (unde scrie ce fac cu datele colectate) și Politica privind fișierele tip cookie (unde scrie ce fișiere tip cookie folosește site-ul). Ultimul update: 24 Iunie 2020.

Choose A Format
Sondaj
Adauga un sondaj si vezi ce parere au si ceilalti
Poveste
Adauga un articol sa aflam povestea ta
Lista
Liste clasice de articole
Lista deschisa
Trimiteți-vă propriul articol și votați-l pe cel mai bun
Clasament de liste
Voteaza sus sau jos pentru a decide cel mai bun articol din listă
Imagine
Foto sau GIF - O poza cat 1000 de cuvinte
%d blogeri au apreciat: